Termeni si conditii

Introducere
Acest site este detinut de SC Vandra Concept Store SRL, societate comerciala de nationalitate romana inregistrata la ORC cu numarul de ordine J3/686/2016, cod unic de inregistrare 35906814.
Accesarea site-ului Finéss.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor ce se vor specifica mai jos.
Ne rezervam dreptul de a actualiza sau de a face modificari de pret, produse, continut fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza site-ul.

Informatii legate de plasarea comenzii
Comenzile se pot efectua online sau telefonic.
Orice persoana poate plasa o comanda direct pe site, lucru ce presupune completarea unor date cu caracter personal. Programul de plasare a comenzilor online este NON STOP.
Daca adresa de facturare este diferita celei de livrare acest detaliu se va specifica. Inaintea finalizarii comenzii rugam clientul sa acorde o atentie sporita produselor aflate in cosul de comanda.
Pentru comenzile telefonice clientul are la dispozitie un numar de contact ( 0751424359). Comenzile telefonice se pot prelua in intervalul 10-16.

Comenzile inregistrare dupa ora 13:00 se vor procesa in urmatoarea zi lucratoare.
Dupa inregistrarea comenzii, clientul va primi un e-mail de confirmare a comenzii facute pe Finéss.ro, la adresa mentionata de acesta anterior.
Facturarea produselor achizitionate se va face doar in moneda nationala( RON).
Comenzile primite in week-end sau in zilele de sarbatoare se vor trimite in prima zi lucratoare.

Clientii beneficiaza de transport gratuit pentru comenzile de minim 200 lei. Aceasta facilitate se acorda doar pe teritoriul Romaniei.
Dupa autentificare , fiecare cumparator are acces la istoricul comenzilor proprii.

 

*In cazul in care se livreaza o comanda dar clientul refuza primirea coletului, ne rezervam drepul ca la urmatoarea comanda sa solicitam plata in avans prin transfer bancar, urmand ca ulterior sa facem livrarea pentru produsele comandate.

Informatii despre livrare
Dupa confirmarea telefonica a comenzii incep procedurile necesare livrarii coletului catre client.
Livrarea se va face prin intermediul unei firme de curierat sau prin Posta Romana.
In functie de transportator perioada de livrare se va incadra intr-un interval de 1-5 zile lucratoare.
Aceste termene pot varia datorita unor factori cum ar fi conditiile meteorologice, infrastructura rutiera, calamitati, etc.
Responsabilitatea referitoare la termenele de livrare nu ii revine magazinului.

Modalitati de plata
Plata ramburs – clientul va achita contravaloarea produselor comandate la preluarea coletului.
Plata prin transfer bancar/depunere
plata se va face inaintea livrarii coletului
datele necesare efectuarii acestei operatuni se gasesc pe site in sectiunea CONTACT

Informatii despre retur
Dorinta noastra este ca produsele comandate se corespunda asteptarilor dumneavoastra si sa va satisfaca cerintele.
In cazul in care nu sunteti multumit de produsele comandate ne puteti contacta pentru returnare in termen de 14 zile calendaristice si va vom restitui contravaloarea produsele comandate.
Costurile legate de returnare vor fi suportate integral de client.Nu se accepta colete cu ramburs.
Perioada de returnare de 14 zile incepe de la data primirii produselor de catre consumator.
Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba etichete, sa nu fie deteriorate, fara urme de purtare, fara mirosuri, pete, fara cusaturi rarite sau descusute.
Contavaloarea comenzii se va returna in 15 zile de la data primirii returului.
Suma ce se inapoiaza clientului nu va contine cheltuielile de transport. Daca clientul a beneficiat de transport gratuit la plasarea comenzii si returneaza unul sau mai multe produse cheltuielile transportului se vor retine din contravaloarea produsului returnat.
Nu se accepta retur de la persoanele juridice.

Declinarea responsabilitatilor
Magazinul nu isi asuma responsabilitatea in urmatoarele situatii :
-diferente intre modul in care apar imaginile produselor in magazin si produsele primite( diferentele se refera la culoare, nuanta, accesorii si altele)
-informatii furnizate eronat de client
-nu garantam disponibilitatea in stoc a tuturor produselor aflate pe site si de aceea ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca produsul nu mai este disponibil in oferta noastra( reclamatiile se trimit in termen de 24h, telefonic sau la adresa noastra de e-mail ,in vederea solutionarii)
-intarzierile in livrarea coletelor atunci cand nu depind de noi( de exemplu intarzieri datorate furnizorilor sau firmelor de transport)
-contactarea virusilor informatici in momentul accesarii site-ului nostru sau la primirea e-mailurilor si a materialelor promotionale.
Politica de confidentialitate
Vandra Concept Store SRL se angajeaza sa nu transmita datele cu caracter personal ale utilizatorilor si sa le foloseasca doar pentru informarea clientilor, utilizatorilor cu privire la contul lor de pe Finéss.ro, la starea comenzilor, activitatile comerciale, de promovare, marketing, publicitate sau administrative.
Completand datele personale in formular clientul isi da acceptul ca informatiile sa fie incluse in baza de date Finéss.ro si sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Finéss.ro.
Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa ceara modificarea sau stergerea lor
In acest sens utilizatorul se va adresa in scris, pe cale postala la adresa societatii Vandra Concept Store SRL( Pitesti, jud. Arges, str. Livezilor, nr. 14, bl. 13, sc C, apt.19).

SC Vandra Concept Store SRL garanteaza respectarea drepurilor conferite de Legea nr. 667/2001.

TOP